• Home
  • Scooters
  • Garantie & Service

Garantie & Service

Garantie

3jaarGarantie embleem 01 -verkleind

Standaard 3 jaar garantie bij aanschaf van een nieuwe AGM, BTC, SYM of Kymco scooter

Garantie AGM
Bij aanschaf van een AGM scooter ontvangt u standaard 1 jaar garantie tot 6000 km en daar bovenop 3 jaar garantie op het motorblok met een maximum van 12.000 km. 

Garantie BTC
Bij aanschaf van een BTC scooter ontvangt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie tot maximaal 6000 km en 3 jaar garantie op het motorblok met een maximum van 12000 km.

Garantie Kymco
Bij aanschaf van een Kymco scooter ontvangt u 3 jaar fabrieksgarantie met een onbeperkt aantal kilometers.

Garantie SYM
Bij aanschaf van een 50cc SYM scooter ontvangt u 3 jaar fabrieksgarantie tot 30.000 km. Bij aanschaf van een SYM motorscooter ontvangt u 5 jaar garantie tot 100.000km.

 

Service

Als officieel dealer van alle A-merken staan wij garant voor de beste service en garantie.

Service bij aanschaf

  • Bij aanschaf van een nieuwe scooter geeft Scootfix u altijd een eerlijk en vrijblijvend advies om ervoor te zorgen dat u een model kiest dat het beste bij u past.
  • Daarnaast kan Scootfix u een totaalpakket aan accessoires aanbieden. Van helmen en sloten tot windschermen en topkoffers, Scootfix heeft het allemaal in huis.
  • Ook een verzekering kunt u via Scootfix afsluiten.
  • Scootfix is RDW erkend. Dit houdt in dat wij bij aanschaf van uw scooter ook het kenteken kunnen leveren, zodat u direct kunt gaan rijden, nadat uw scooter is overgeschreven op uw naam. 
  • Download hier meer informatie over wat u moet doen na aanschaf van een nieuwe scooter.
  • Een scooter, bromfiets of motor wordt normaal gesproken bij Scootfix uitgeleverd, maar tegen een gepaste vergoeding kunnen wij in heel Nederland thuisbezorgen.

Service bij onderhoud en reparatie
Bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden geven wij altijd vooraf een richtprijs aan. Mochten er meer werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan vindt er altijd overleg plaats. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Klik hier voor het maken van een afspraak voor reparatie en/of onderhoud.

GRATIS vervangend vervoer 
Zit u zonder vervoer tijdens de reparatie of onderhoud, dan stelt Scootfix een gratis leenfiets ter beschikking. Bij reparatie/onderhoud vanaf € 75,= hebben wij voor 1 dag ook een gratis leenscooter beschikbaar.

Ophaalservice
Wanneer u niet in staat bent om uw scooter of motor bij Scootfix af te leveren voor reparatie of onderhoud, dan kan Scootfix deze tegen een gepaste vergoeding uw voertuig ophalen en eventueel een leenscooter afleveren.

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur • Zaterdag 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden (vakantie/feestdagen):
Klik hier voor meer informatie. 

 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.