• Home
  • Nieuws
  • SCOOTER KOPEN OP AFSPRAAK! Winkel en werkplaats geopend op afspraak.

SCOOTER KOPEN OP AFSPRAAK! Winkel en werkplaats geopend op afspraak.

Vanaf woensdag 3 maart zijn onze winkel en showroom weer geopend op afspraak.

  • Heeft u interesse in een nieuwe scooter? Maak dan telefonisch of per email een afspraak met ons voor een bezoek aan onze showroom en wij bieden u alle tijd en persoonlijke aandacht om de scooter uit te zoeken die het beste bij uw wensen en budget past! Kijk eens op onze webshop www.scootfix-scooters.nl voor de vele mogelijkheden.
  • Ook onze werkplaats is geopend op afspraak voor reparatie, onderhoud en montage werkzaamheden. Voor het maken van een afspraak voor onze werkplaats verzoeken wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van ons werkplaatsformulier. Klik hier voor het maken van een afspraak.
  • Indien u zelf niet in staat bent uw scooter naar onze werkplaats te brengen dan kunnen wij uw scooter tegen een geringe vergoeding ophalen.

  • Onderdelen en accessoires kunnen telefonisch, per email of via onze webshop besteld worden en op afspraak worden opgehaald. Is een gewenst onderdeel of accessoire niet beschikbaar in onze webshop, neem dan contact met ons op. Ons webshopassortiment is slechts een kleine greep uit ons gehele assortiment.
  • Bij bestelling via onze webshop geldt: neem voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid en gewenste levertijd. Het kan momenteel voorkomen dat wij bepaalde artikelen met vertraging leveren of (tijdelijk) niet kunnen leveren.

Scootfix is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur. Telefoonnummer: 078 6310159

Per email zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.scootfix.nl

Webshop : www.scootfix-scooters.nl

Houd onze website: www.scootfix.nl en Social Media in de gaten voor actuele informatie.

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur • Zaterdag 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden:
Let op! Onze winkel en werkplaats zijn alleen geopend op afspraak. 
Klik hier voor meer informatie. 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.