Voorjaarsaanbieding! Hoge kortingen op nieuwe scooters. Kortingen oplopend tot €450,=.

Hoge kortingen tot maar liefst € 450,= op onderstaande nieuwe scooters. Let op! Nog slechts beperkte keuze. Genoemde prijzen zijn all-in rijklaar prijzen, dus geheel rijklaar, inclusief kenteken en tenaamstellingkosten. Geen inruil mogelijk en actie geldt zolang voorraad strekt, dus OP=OP!

In de onderstaande lijst een actueel overzicht van alle aanbiedingen. Klik op de link om direct naar de betreffende scooter in onze webshop te gaan.

AGM E-cooter E1, elektrische scooter, 25km/u uitvoering, zwart mat/glans. Nu € 350,= korting. Van € 2.699,= / voor € 2.349,=.

AGM Icon, 45 km/u uitvoering, nardo grey. Nu € 300,= korting. Van € 1.798,= / voor € 1.498,=.

AGM VX50, 45 km/u uitvoering, diamond edition, metallic grijs. Nu € 280,= korting. Van € 1.778,= / voor € 1.498,=.

BTC E-Cruise, elektrische scooter, 45 km/u uitvoering, kleur nardo grey. Inclusief hoog windscherm en achterklapdrager. Nu € 380,= korting. Van € 2.979,= / voor € 2.599,=.

SYM Fiddle III, 45 km/u uitvoering, matzwart/metallic zwart met rode details. Nu € 300,= korting. Van € 2.298,= / voor € 1.998,=.

NIU MQI nu € 250,= korting en accessoire pakket t.w.v. € 180,= cadeau

LENTE ACTIE! De NIU MQI elektrische scooter is nu verkrijgbaar voor de actieprijs van € 1.999,= geheel rijklaar (normaal € 2.249,=). Bovenop deze actieprijs krijgt u bij aanschaf van een NIU MQI voor maar liefst € 180,= aan accessoires cadeau. Dit levert u dus in totaal een voordeel op van maar liefst € 430,=. Het accessoirepakket bestaat uit een windscherm (helder of smoke naar keuze) en een OJ atmosfere regendek/beenkleed. Het accessoirepakket is alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een MQI in onze winkel en wees er snel bij want voor het accessoirepakket geldt: OP=OP. 

De NIU MQI (voorheen de M1 genoemd) is verkrijgbaar in zowel een 25 als een 45km/u uitvoering. De MQI is kleiner en lichter dan zijn grote broer, de NQI. De MQI bevat een kleinere motor met een lager energieverbruik, die nog steeds pittig rijdt en heeft een licht gewicht batterij. Het batterijpakket is volledig opgeladen binnen 6 uur en levert een bereik van 70km voor de snorversie en 45km voor de bromversie. 

Bekijk en lees meer over de NIU MQI via onze webshop. Klik hier om naar onze webshop te gaan.

NIU Specials, laat uw NIU geheel naar wens in een customkleur spuiten

Heeft u interesse in een elektrische NIU scooter maar vind u de standaard kleuren wat gewoontjes? Laat dan uw NIU scooter professioneel spuiten in een customkleur naar keuze. Groen, roze, paars, oranje, bruin, geel in een matte of glans metallic lak. Alles is mogelijk!  Wij kunnen daarnaast uw NIU naar wens opbouwen met extra accessoires naar keuze.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. Scootfix is NIU Superior dealer, dat betekent dat wij alle modellen en kleuren in onze showroom hebben staan en dat er ook vrijblijvend een proefrit gemaakt kan worden op een demo NIU scooter.

 

 

 
 
 

Blijvende prijsverlagingen Kymco scooters oplopend tot maar liefst € 200,=

In de tijden dat alles vooral alleen maar duurder wordt, zijn de meeste Kymco scooters per 1 april jongstleden blijvend in prijs verlaagd, met verlagingen oplopend tot maar liefst € 200,=.  Voor een aantal kleuren geldt een OP=OP prijs, dus wees er snel bij als u voorkeur heeft voor een bepaalde kleur, voordat deze kleur niet meer beschikbaar is. U rijdt al een Kymco scooter vanaf € 1.598,= geheel rijklaar. Bekijk het aanbod en actuele prijzen van de Kymco scooters in onze webshop. 

Corona update 20 april, Scootfix is gewoon geopend

Corona Update 20 april

Zowel de showroom als de werkplaats van Scootfix zijn momenteel nog steeds geopend volgens de reguliere openingstijden.

Scootfix neemt de volgende maatregelen omtrent hygiëne:
Wij zijn ons extra bewust van hygiëne omtrent uw scooter. Dit houdt in dat wij onze handen wassen voor en na het contact met uw scooter.

Contactpunten in onze winkel, zoals deurklinken worden meerdere malen per dag schoongemaakt.

Wij verzoeken u om minimaal 1,5 meter afstand te nemen tot ons personeel en andere klanten in onze winkel.

Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Hoest u of bent u verhouden, dan verlenen wij u geen toegang tot onze winkel. Wij verzoeken wij u om uw eventuele afspraak voor onderhoud en reparatie te verzetten of aan iemand in uw omgeving zonder ziekteverschijnselen te vragen of hij/zij uw scooter kan brengen en halen. Wilt u een afspraak maken of verzetten voor onderhoud of reparatie, maak dan gebruik van ons contactformulier, zie: https://www.scootfix.nl/scooterassortim…/reparatie-onderhoud

Wij willen u ook wijzen op de mogelijkheden om scooters, onderdelen en accessoires aan te schaffen via onze webshop: www.scootfix-scooters.nl. Staat het door u gewenste artikel niet in de webshop, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website: https://www.scootfix.nl/contact/contact-route

Bedankt voor uw begrip!

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
DI-WO 9.30-17.30 uur • DO 9.30-18.30 uur • VR 9.30-17.30 uur  • ZA 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden:
Check actuele openingstijden via onderstaande link i.v.m. feestdagen en vakanties. 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.