Over ons

Scootfix scooters Zwijndrecht is al meer dan 20 jaar een begrip bij scooterliefhebbers uit Zwijndrecht, Dordrecht en omgeving. Scootfix is officieel dealer van o.a. AGM, BTC, Kymco, SYM, Peugeot, NIU elektrische scooters en steps en Super Soco elektrische scooters en bromfietsen. Scootfix is een NIU Superior store. Dat betekent dat alle elektrische modellen van het merk NIU te bewonderen zijn in onze showroom. Ook kan er op alle modellen een vrijblijvende proefrit gemaakt worden.

Grote showroom en professionele werkplaats
Doordat Scootfix beschikt over een grote showroom kunnen wij een ruime keuze bieden aan nieuwe scootermodellen. Scootfix beschikt daarnaast over een ruime professionele werkplaats waar al het materiaal en het juiste gereedschap aanwezig is om iedere reparatie en montage snel en goed te kunnen uitvoeren. Benieuwd hoe onze winkel er van binnen uitziet? Klik dan hier voor een rondleiding via Google Streetview.

Inmiddels is Scootfix uitgegroeid tot dé specialist van de Drechtsteden op het gebied van scooters en bromfietsen. Scootfix levert vrijwel alle merken brom- en snorscooters, automaat brom- en snorfietsen, en schakelbromfietsen die in Nederland op de markt verkrijgbaar zijn. Regelmatig hebben wij gebruikte scooters en gebruikte motoren te koop staan. Bij Scootfix kunt u uw scooter inruilen op een (nieuwe) scooter, maar ook enkel overname van uw scooter door ons is mogelijk.

  • Verder levert Scootfix onder andere: nieuwe onderdelen, accessoires, sloten, helmen, banden, alarmsystemen en gereedschappen.
  • Ook kunt u bij ons ook terecht voor: onderhoud, reparatie en montage, bandenmontage snelservice, schade taxatie en schade herstel, tuning en revisie van 2-takt en 4-takt scootermotorblokken, verzekeringen van ENRA verzekeringen.
  • Ook met uw motorfiets kunt u bij ons terecht voor: onderhoudswerkzaamheden, zoals vervanging van ketting en tandwielen en verversen van vloeistoffen en montage en balanceren van banden.

Tot slot is Scootfix RDW erkend. Dit houdt in dat wij kentekens kunnen aanvragen, vrijwaringbewijzen kunnen verstrekken en kentekens kunnen tenaamstellen.

**Wij bedienen klanten uit Zwijndrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Sliedrecht en Rotterdam, maar iedereen buiten deze regio is ook van harte welkom.**

 

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur • Zaterdag 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden (vakantie/feestdagen):
Klik hier voor meer informatie. 

 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.